Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,069 FG: 1,027 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 63% Pilsnermalt 37% Munichmalt [B]Humle og krydder[/B] 26IBU Magnum @ 60min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] NoSparge Infusjonsmesk 69c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: Slurre etter MrMalty Informasjon om gjæring: Gjæret 30dager på 10c ColdCrashet etter endt gjæring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2016 Flasket: 20. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N