Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,069
FG: 1,027
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
63% Pilsnermalt
37% Munichmalt

[B]Humle og krydder[/B]
26IBU Magnum @ 60min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
NoSparge Infusjonsmesk 69c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: Slurre etter MrMalty
Informasjon om gjæring:
Gjæret 30dager på 10c
ColdCrashet etter endt gjæring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2016
Flasket: 20. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N