Brygger: Børre Finsrud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1105
FG: 1024
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 150 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,4 kg pilsmalt
3 kg pale malt
600g brown malt
400g sjokolademalt
650g roasted barley
1,5kg sort cassanade
400g lynghonning

[B]Humle og krydder[/B]
130gram centennial
130gram cascade
2 stk vaniljestang hel

[B]Andre ingredienser[/B]
450 gram havregryn

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 time 67°C
oppvarming til 78°
78° 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056 American ale
Gjærmengde: 2 pakker 
Informasjon om gjæring:
22°C til fg var 1024

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2015
Flasket: 1. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N