Brygger: Børre Finsrud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1105 FG: 1024 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 150 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,4 kg pilsmalt 3 kg pale malt 600g brown malt 400g sjokolademalt 650g roasted barley 1,5kg sort cassanade 400g lynghonning [B]Humle og krydder[/B] 130gram centennial 130gram cascade 2 stk vaniljestang hel [B]Andre ingredienser[/B] 450 gram havregryn [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time 67°C oppvarming til 78° 78° 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 American ale Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 22°C til fg var 1024 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2015 Flasket: 1. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N