Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 54,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7500g Wheat
6000g Pilsner
1500g Munich 20EBC

[B]Humle og krydder[/B]
15g Magnum 12,5% @ 60 min
19g Magnum 10,2% @ 60 min
37g Saaz 3,4% @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader i 20 min
66 grader i 45 min
77 grader i 10 min
Dobbel dekoksjon.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 550 mld celler
Informasjon om gjæring:
17 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. september 2017
Flasket: 17. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N