Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 54,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7500g Wheat 6000g Pilsner 1500g Munich 20EBC [B]Humle og krydder[/B] 15g Magnum 12,5% @ 60 min 19g Magnum 10,2% @ 60 min 37g Saaz 3,4% @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader i 20 min 66 grader i 45 min 77 grader i 10 min Dobbel dekoksjon. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 550 mld celler Informasjon om gjæring: 17 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. september 2017 Flasket: 17. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N