Brygger: Roar Hanssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1060
FG: 1020
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 51 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Crystal malt
Chocolade malt
Balk Patent

[B]Humle og krydder[/B]
Kent Golding
Hellertau Mittelfrau

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66 Grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
rom temp

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. august 2017
Flasket: 31. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N