Brygger: Roar Hanssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1060 FG: 1020 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Crystal malt Chocolade malt Balk Patent [B]Humle og krydder[/B] Kent Golding Hellertau Mittelfrau [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66 Grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: rom temp [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. august 2017 Flasket: 31. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N