Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1,072
FG: 1,010
Mengde vørter: 32,5l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 24,6
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmalt - 5 kg
Pils Ireks - 3,3 EBC - 5,5 kg
Dememera sukker 3,9 EBC - 100 gram - 15 minutter kok
Lys sirup - 1 desiliter - 15 minutter kok

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz - 3,7 % alpha - 60 gram - 60 minutter kok.

[B]Andre ingredienser[/B]
Einerloge - alt vann.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader celcius i fall til 56 grader celsius over 10 timer.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp007
Gjærmengde: 388 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager.
Så 20 grader til ferdig gjæret.

[B]Kommentarer[/B]
EBC er grovt estimert da einerloge, stjørdalsmalt og lys sirup ikke er definert med beregnbar farge.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2017
Flasket: 15. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N