Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,072 FG: 1,010 Mengde vørter: 32,5l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 24,6 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt - 5 kg Pils Ireks - 3,3 EBC - 5,5 kg Dememera sukker 3,9 EBC - 100 gram - 15 minutter kok Lys sirup - 1 desiliter - 15 minutter kok [B]Humle og krydder[/B] Saaz - 3,7 % alpha - 60 gram - 60 minutter kok. [B]Andre ingredienser[/B] Einerloge - alt vann. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader celcius i fall til 56 grader celsius over 10 timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: 388 milliarder celle Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager. Så 20 grader til ferdig gjæret. [B]Kommentarer[/B] EBC er grovt estimert da einerloge, stjørdalsmalt og lys sirup ikke er definert med beregnbar farge. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2017 Flasket: 15. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N