Brygger: Håvard Haugsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,050 FG: 1,008 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt [B]Humle og krydder[/B] 140g Hallertauer mittelfruh 60min 80g Hallertauer mittelfruh 30min 40g Cascade 30 min 40g Cascade 1 min 40g Hallertauer Mittelfruh 1min [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss 1 klype [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader celsius 10 min 67 grader celcius 50 min 76 grader celcius 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M84 bohemian lager Gjærmengde: 40g Informasjon om gjæring: 12 grader celcius 22 dager 20 grader celcius utgjæring 3 dager [B]Kommentarer[/B] Brukte Brewers Friend for beregning av IBU og EBC. Brukte noe humle som hadde vært fryst en stund, og har derfor trukket fra litt på bitterhet i forhold til hva BF sa. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 10. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F