Brygger: Håvard Haugsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,050
FG: 1,008
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
140g Hallertauer mittelfruh 60min
80g Hallertauer mittelfruh 30min
40g Cascade 30 min
40g Cascade 1 min
40g Hallertauer Mittelfruh 1min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss 1 klype

[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader celsius 10 min
67 grader celcius 50 min
76 grader celcius 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M84 bohemian lager
Gjærmengde: 40g
Informasjon om gjæring:
12 grader celcius 22 dager
20 grader celcius utgjæring 3 dager

[B]Kommentarer[/B]
Brukte Brewers Friend for beregning av IBU og EBC. Brukte noe humle som hadde vært fryst en stund, og har derfor trukket fra litt på bitterhet i forhold til hva BF sa.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2016
Flasket: 10. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F