Brygger: Arnljot Kristianen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10B Lys sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Appelsinkskall OG: 66 FG: 6 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11 kg pale malt 2 kg pilsner malt 2 kg hvetemalt 1 kg caramel/Crystal malt 700g malt dextrine [B]Humle og krydder[/B] 100 g Fuggles 100 g Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] 800 g oppkuttet appelsinskall [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 70 min 76 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Abbey ale yea Gjærmengde: 3 rør i gjærstarter Informasjon om gjæring: 20-22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. april 2013 Flasket: 24. mai 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N