Brygger: Arnljot Kristianen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10B Lys sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser: Appelsinkskall
OG: 66
FG: 6
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11 kg pale malt
2 kg pilsner malt
2 kg hvetemalt
1 kg caramel/Crystal malt
700g malt dextrine

[B]Humle og krydder[/B]
100 g Fuggles
100 g Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
800 g oppkuttet appelsinskall

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 70 min
76 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530 Abbey ale yea
Gjærmengde: 3 rør i gjærstarter
Informasjon om gjæring:
20-22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. april 2013
Flasket: 24. mai 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N