Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1058
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 96,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC, 4000 g 
Vienna   7 EBC, 1000 g 
Cara Crystal 120 EBC, 1000 g 
Cara Pils 37 EBC, 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus 16% alpha   20 g   60 minutes 
Simcoe 13% alpha   20 g   60 minutes 
Chinook 12.6% alpha   20 g   45 minutes 
Centennial 10% alpha   20 g   30 minutes 
Citra 11% alpha   20 g   15 minutes 
28 gr. Amarillo Gold10 min 
72 gr. Amarillo Gold 0 min. 
59 gr. Simcoe 0 min 
Tørrhumling Simcoe 135 gr. 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1ts Irish Moss 10 min. 
Gjærnæring kok 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 minutter. 15 l. mesk 75 gr., 25 l skyll 75 gr.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 California Ale
Gjærmengde: Starter av ett rør gjær, stått halvannet døgn. + 2 rør rett i bøtten
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved ca. 16 - 18 grader i 14 dager. Deretter på flaske ved ca. 18 - 20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Hele humleplanen/kilden er her: http://www.homebrewtalk.com/f69/hopslam-clone-219599/ 

Dette var ment å være en mild kopi av Hopslam (ABV 10%)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. mars 2013
Flasket: 17. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N