Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1058 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 96,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC, 4000 g Vienna 7 EBC, 1000 g Cara Crystal 120 EBC, 1000 g Cara Pils 37 EBC, 150 g [B]Humle og krydder[/B] Columbus 16% alpha 20 g 60 minutes Simcoe 13% alpha 20 g 60 minutes Chinook 12.6% alpha 20 g 45 minutes Centennial 10% alpha 20 g 30 minutes Citra 11% alpha 20 g 15 minutes 28 gr. Amarillo Gold10 min 72 gr. Amarillo Gold 0 min. 59 gr. Simcoe 0 min Tørrhumling Simcoe 135 gr. 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1ts Irish Moss 10 min. Gjærnæring kok 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 minutter. 15 l. mesk 75 gr., 25 l skyll 75 gr. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California Ale Gjærmengde: Starter av ett rør gjær, stått halvannet døgn. + 2 rør rett i bøtten Informasjon om gjæring: Gjæret ved ca. 16 - 18 grader i 14 dager. Deretter på flaske ved ca. 18 - 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Hele humleplanen/kilden er her: http://www.homebrewtalk.com/f69/hopslam-clone-219599/ Dette var ment å være en mild kopi av Hopslam (ABV 10%) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. mars 2013 Flasket: 17. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N