Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 12C Flamsk rød) Ekstra ingredienser: OG: 1056 FG: 1006 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 52 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3800 g Vienna 7 EBC 2800 g Aroma Malt 150 EBC 1800 g Munich Malt 20 EBC 1200 g Cara Munich I 100 EBC 1500 g Special B 300 EBC 1200 g Wheat Malt 3 EBC 600 g Flaked Wheat 3 EBC 2000 g Cane Sugar (light) 20 EBC 330 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 45 g 60 min Perle 4.9 % 60 g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts. Gjærnæring 4 ts. Irish Moss. Ingen vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % av malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten. 70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3763 Roeselar Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 3 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend. To måneder gammel gjær. Supplerer med ca 80 gram US-05. [B]Kommentarer[/B] Lagret på eiekefat etter stormgjæring. Etter ca en uke. CBC1 til karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. oktober 2016 Flasket: 9. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N