Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1011 Mengde vørter: 9,0l Mengde ferdig øl: 7,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 78.3% Pale Malt 5.8% Biscuit Malt 5.8% Munich Malt 4.3% Havregryn 2.9% Crystal Malt 2.9% Lys DME [B]Humle og krydder[/B] 14 gr Northern Brewer FWH 5 gr Amarillo 15 min 5 gr Citra 15 min 24 gr Cascade 2 min 10 gram Citra 2 min 20 gr Grapefrukt zest, 2 min -- 20 gr Citra. tørrhumling [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret på ca. 19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2016 Flasket: 12. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F