Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1011
Mengde vørter: 9,0l
Mengde ferdig øl: 7,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
78.3% Pale Malt
5.8% Biscuit Malt
5.8% Munich Malt
4.3% Havregryn
2.9% Crystal Malt
2.9% Lys DME

[B]Humle og krydder[/B]
14 gr Northern Brewer FWH
5 gr Amarillo 15 min
5 gr Citra 15 min
24 gr Cascade 2 min
10 gram Citra 2 min
20 gr Grapefrukt zest, 2 min
--
20 gr Citra. tørrhumling

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca. 19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2016
Flasket: 12. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F