Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1062 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Warminster Maris Otter Pale, EBC 5, 5000 g Weyermann CaraAmber, EBC 60-80, 1000 g Muntons Crystal, EBC 150, 500 g Castle Malting Roasted Barly, EBC 1050-1450, 40 g [B]Humle og krydder[/B] 20 min: 50g EKG 5,7% (IBU 17) 20g Fuggles 4,2% (IBU 5) 5 min: 30g Sorachi Ace 13.3% (IBU 8) [B]Andre ingredienser[/B] Ingen [B]Meskeinformasjon[/B] 18l@70C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale-04 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Romtemp ca 21C Ingen kjøling, topp ca 24C [B]Kommentarer[/B] Estimert EBC er 34 - antar noko mørkare derfor oppgitt til 50. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2015 Flasket: 2. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N