Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1111 FG: 1021 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 12,1% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Munich Pilsner CaraAmber Special B Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] Warrior East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces Yeast Nutrient Brewbrite Klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 60min 70c 10min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 2pk i 2x 4l starter Informasjon om gjæring: 19c 3dager 22c resten [B]Kommentarer[/B] Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. august 2016 Flasket: 25. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F