Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1111
FG: 1021
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 12,1%
Beregnet IBU: 90,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Munich
Pilsner
CaraAmber
Special B
Pale Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
Warrior
East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces Yeast Nutrient
Brewbrite Klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 60min
70c 10min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 2pk i 2x 4l starter
Informasjon om gjæring:
19c 3dager
22c resten

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. august 2016
Flasket: 25. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F