Brygger: Tore Bjørgo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2G Klassisk røykøl OG: 1056 FG: 1016 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,720 kg Røykmalt 2,150 kg Munich-malt 2,150 kg Pilsnermalt 0,830 kg Krystallmalt 0,760 kg Hvetemalt 0,140 kg Sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] 59 g Nordbrauer (8,5%) 60 min. 39 g Hallertauer Hersbrücker (5,9%) 10 min 39 g Saaz (3,7%) 1 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 Whirlfloc tablett 15 min 2 ts. gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min. på 65 % infusjonsmesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: German Lager WLP830 Gjærmengde: 1 rør, 3 l. starter Informasjon om gjæring: 3 uker på 9 grader, 1 uke på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. september 2013 Flasket: 29. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N