Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1071 FG: 1010 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 31,6 Beregnet farge: 9,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,50 kg Pale malt 6,50 kg Pilsner malt 1,60 kg Kandissukker- lys 0,25 kg Vanlig sukker [B]Humle og krydder[/B] 80,00 gm Styrian Goldings [5,40 %] (70 min) 80,00 gm Saaz [4,00 %] (50 min) 20,00 gm Saaz [4,00 %] (5 min) [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 min) 2,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 min) [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter ved 66C 2,00 tbsp PH 5.2 Stabilizer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP570 Gjærmengde: 2 glass hvert glass i 3L starter Informasjon om gjæring: 7 dager ved 20C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. mars 2012 Flasket: 20. april 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N