Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1071
FG: 1010
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 31,6
Beregnet farge: 9,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,50 kg       Pale malt        
6,50 kg       Pilsner malt 
1,60 kg       Kandissukker- lys        
0,25 kg       Vanlig sukker

[B]Humle og krydder[/B]
80,00 gm      Styrian Goldings [5,40 %]  (70 min)        
80,00 gm      Saaz [4,00 %]  (50 min)           
20,00 gm      Saaz [4,00 %]  (5 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
1,00 tsp      Yeast Nutrient (Boil 10,0 min)                                  
2,00 tsp      Irish Moss (Boil 10,0 min)

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 minutter ved 66C
2,00 tbsp     PH 5.2 Stabilizer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP570
Gjærmengde: 2 glass hvert glass i 3L starter
Informasjon om gjæring:
7 dager ved 20C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. mars 2012
Flasket: 20. april 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N