Brygger: Helge Norberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1060
FG: 1005
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Munich malt
Special B
Vienna
Caramel
Chocolate
Candi syrup

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 66 grader 
Skylletemp 80 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP6788
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
20 grader 3 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2015
Flasket: 28. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N