Brygger: Helge Norberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1060 FG: 1005 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Munich malt Special B Vienna Caramel Chocolate Candi syrup [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 66 grader Skylletemp 80 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP6788 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: 20 grader 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2015 Flasket: 28. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N