Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1067 FG: 1013 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6500g C.M. Pils 300g C.M. Cara Melanoidin Light 200g C.M. Aroma [B]Humle og krydder[/B] 60g 5.5% Centinental 30 min 40g 3.3% Tetnange 20 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 58-68 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis Safale T-5 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: Kjølskap på 18 grader [B]Kommentarer[/B] Brygget på Fosen Folkehøyskole, som eit undervisningsbrygg (!) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. desember 2017 Flasket: 10. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N