Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1067
FG: 1013
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6500g C.M. Pils
300g C.M. Cara Melanoidin Light
200g C.M. Aroma

[B]Humle og krydder[/B]
60g 5.5% Centinental 30 min
40g 3.3% Tetnange 20 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
58-68

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis Safale T-5
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
Kjølskap på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Brygget på Fosen Folkehøyskole, som eit undervisningsbrygg (!)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. desember 2017
Flasket: 10. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N