Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1014 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 56,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15.000 kg German - Pale Ale (93.75%) 1.000 kg American - Caramel / Crystal 15L (6.25%) [B]Humle og krydder[/B] 80.0 g Equinox Pellet (13.9% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.4 g/L) 40.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 60.0 g Simcoe Pellet (12.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1.1 g/L) 30.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 30.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 30.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.5 g/L) 30.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.5 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 64 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: Overpitch fra slurry Informasjon om gjæring: 3 uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. desember 2015 Flasket: 14. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F