Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1066
FG: 1014
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 56,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
15.000 kg German - Pale Ale (93.75%)
1.000 kg American - Caramel / Crystal 15L (6.25%)

[B]Humle og krydder[/B]
80.0 g Equinox Pellet (13.9% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.4 g/L)
40.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
60.0 g Simcoe Pellet (12.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1.1 g/L)
30.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
30.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
30.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.5 g/L)
30.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.5 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 64 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: Overpitch fra slurry
Informasjon om gjæring:
3 uker på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. desember 2015
Flasket: 14. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F