Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1067
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 62,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo 
Best Pale	3
Best Pilsen	3
Crisp Crystal 100	0,25
	
CARAFA SPECIAL3, 400G coldsteepet	i et døgn

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe FWH	12G	13,6%AA	65min
Amarillo	75G	8,7%AA	15min
Cascade	25G	7,0%AA	15min
Amarillo 	100G	8,7%AA	1min
Cascade	25G	7,0%AA	1min
Amarillo	75G	8,7%AA	TØRR

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
innmesk 63C i 10, stige til 70C i 40 minutter - OPP TIL 78C i 5

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 2pk i starter
Informasjon om gjæring:
21.1	17C
22.1	18C
23.1	19C
24.1-4.2	20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2018
Flasket: 4. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N