Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1067 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 62,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Best Pale 3 Best Pilsen 3 Crisp Crystal 100 0,25 CARAFA SPECIAL3, 400G coldsteepet i et døgn [B]Humle og krydder[/B] Simcoe FWH 12G 13,6%AA 65min Amarillo 75G 8,7%AA 15min Cascade 25G 7,0%AA 15min Amarillo 100G 8,7%AA 1min Cascade 25G 7,0%AA 1min Amarillo 75G 8,7%AA TØRR [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] innmesk 63C i 10, stige til 70C i 40 minutter - OPP TIL 78C i 5 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2pk i starter Informasjon om gjæring: 21.1 17C 22.1 18C 23.1 19C 24.1-4.2 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2018 Flasket: 4. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N