Brygger: Håkon Zahl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,064 FG: 1,016 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7000g pilsner malt 3000g carapils 1800g munich malt [B]Humle og krydder[/B] 96g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min 56g Hersbrucker, 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 57 grader 30 min 63 grader 20 min 71 grader 20 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 German bock Gjærmengde: 4 Informasjon om gjæring: 10 grader 13 dager 18 grader 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2015 Flasket: 26. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N