Brygger: Håkon Zahl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,064
FG: 1,016
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7000g pilsner malt
3000g carapils
1800g munich malt

[B]Humle og krydder[/B]
96g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min
56g Hersbrucker, 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
57 grader 30 min
63 grader 20 min
71 grader 20 min
78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833 German bock
Gjærmengde: 4
Informasjon om gjæring:
10 grader 13 dager
18 grader 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2015
Flasket: 26. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N