Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 74,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best pale malt 6,1 kg
Best munich malt lys 0,3 kg
Crispy Crystal 100 0,3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Chinook 30 g
15 min: Simcoe 60 g
2 min: Ahtanum 25 g, Simcoe 25 g
Tørr: Chinook 25 g, Simcoe 25 g, Ahtanum 25 g.
4 stk lemongras fryst i tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]
Wirlflock 15 min
Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 65 gr. utmesk 15 min 78 gr.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
Satt 1,5 liter gjærstarter på 1 rør.
Rørt ut på magnetrører

[B]Kommentarer[/B]
Karbonering på fat, 1,5 bar ca 8 grader.
Tappet på flaske med Beergun2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. august 2017
Flasket: 1. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F