Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 74,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best pale malt 6,1 kg Best munich malt lys 0,3 kg Crispy Crystal 100 0,3 kg [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Chinook 30 g 15 min: Simcoe 60 g 2 min: Ahtanum 25 g, Simcoe 25 g Tørr: Chinook 25 g, Simcoe 25 g, Ahtanum 25 g. 4 stk lemongras fryst i tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] Wirlflock 15 min Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 65 gr. utmesk 15 min 78 gr. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: Satt 1,5 liter gjærstarter på 1 rør. Rørt ut på magnetrører [B]Kommentarer[/B] Karbonering på fat, 1,5 bar ca 8 grader. Tappet på flaske med Beergun2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. august 2017 Flasket: 1. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F