Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1070 FG: 1015 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4680 Pilsner malt EBC 2,8 600 Hvetemalt EBC 5 500 Rug malt EBC 6 220 Hvete flaket EBC 3,2 1250 Candy sugar EBC 100 [B]Humle og krydder[/B] 45 gr Tettnanger 5,9, tid 01:00 30 gr Saaz 3,3, tid 00:05 10 gr Columbus tid 00:00 [B]Andre ingredienser[/B] 1,6 gr CaCl2 Kalsiumklorid 3,3 gr CaSO4 Kalsiumsulfat 6,0 gr Klar urt 2,4 gr Wyeast gjærnæring 15,4 gr 5,2 pH Stabilizer [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 75 min 78 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Abbey Ale Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 19-21 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. desember 2013 Flasket: 9. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N