Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1070
FG: 1015
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4680 Pilsner malt EBC 2,8
600 Hvetemalt EBC 5
500 Rug malt EBC 6
220 Hvete flaket EBC 3,2
1250 Candy sugar EBC 100

[B]Humle og krydder[/B]
45 gr Tettnanger 5,9, tid 01:00
30 gr Saaz 3,3, tid 00:05
10 gr Columbus tid 00:00

[B]Andre ingredienser[/B]
1,6 gr CaCl2 Kalsiumklorid
3,3 gr CaSO4 Kalsiumsulfat
6,0 gr Klar urt
2,4 gr Wyeast gjærnæring
15,4 gr 5,2 pH Stabilizer

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 75 min
78 grader i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530 Abbey Ale
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
19-21 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. desember 2013
Flasket: 9. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N