Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1050
FG: 1014
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat malt 3 kg
Pale malt 1.5 kg
Wheat torrified 1 kg
Wheat flaked 1.5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer mittelfruhe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 30 min
67 grader i 60 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 300
Gjærmengde: 400 ml slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 17 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Gjæret på flaske
8 g sukker pr liter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2018
Flasket: 14. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N