Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1050 FG: 1014 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat malt 3 kg Pale malt 1.5 kg Wheat torrified 1 kg Wheat flaked 1.5 kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer mittelfruhe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 30 min 67 grader i 60 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 300 Gjærmengde: 400 ml slurry Informasjon om gjæring: Gjæret på 17 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Gjæret på flaske 8 g sukker pr liter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2018 Flasket: 14. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N