Brygger: Kjetil Ølberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 60 FG: 15 Mengde vørter: 113,0l Mengde ferdig øl: 89,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] weyermann viennamalt ebc 8 15000g weyermann munchener malt ebc 25 10000g muntons crystall malt ebc 180 750 g [B]Humle og krydder[/B] hellertau perle blomst 7% 143g i 60 min hellertau hersbucker 1,6% 100g 20min hellertau hersbucker 1,6% 100g 2min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65gr i 60 min siling i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: saflager w-34/70 Gjærmengde: 57,5g Informasjon om gjæring: Gjæret i 11 gr i 17 dager Etterkarbonert i 18 dager ved 11gr kjøling ved 4gr [B]Kommentarer[/B] Ølet er ment å være i øverste skikt av en marzenH [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2015 Flasket: 24. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N