Brygger: Kjetil Ølberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 60
FG: 15
Mengde vørter: 113,0l
Mengde ferdig øl: 89,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
weyermann viennamalt ebc 8 15000g
weyermann munchener malt ebc 25 10000g
muntons crystall malt ebc 180 750 g

[B]Humle og krydder[/B]
hellertau perle blomst 7% 143g i 60 min
hellertau hersbucker 1,6% 100g 20min
hellertau hersbucker 1,6% 100g 2min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65gr i 60 min
siling i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: saflager w-34/70
Gjærmengde: 57,5g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 11 gr i 17 dager
Etterkarbonert i 18 dager ved 11gr
kjøling ved 4gr

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er ment å være i øverste skikt av en marzenH

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2015
Flasket: 24. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N