Brygger: Vegard Isdahl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1068 FG: 1015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000g marris Otter 700g White Wheat 200g Caramalt 200g Crystal 350g Munich Malt 200g Biscuit Wheat [B]Humle og krydder[/B] 35g Bravo 90min 30g Bravo 30min 35g Cascade 15 min 35g Cascade 5 min 35g Cascade 1 min 30g Cascade 14 dg tørrhumling [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] MI 38C, 5 min 52C, 30min 62C, 30min 66C, 30min 72C, 10 min 77C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs Wlp001 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 20 grader celsius 13 dager [B]Kommentarer[/B] Brygger og medbrygger er likestilt i forhold til ølets opprinnelse og produksjon. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2013 Flasket: 8. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N