Brygger: Vegard Isdahl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1068
FG: 1015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000g marris Otter
700g White Wheat
200g Caramalt
200g Crystal
350g Munich Malt
200g Biscuit Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
35g Bravo 90min
30g Bravo 30min
35g Cascade 15 min
35g Cascade 5 min
35g Cascade 1 min
30g Cascade 14 dg tørrhumling

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
MI 38C, 5 min 52C, 30min 62C, 30min 66C, 30min 72C, 10 min 77C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs Wlp001
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
20 grader celsius 13 dager

[B]Kommentarer[/B]
Brygger og medbrygger er likestilt i forhold til ølets opprinnelse og produksjon.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2013
Flasket: 8. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N