Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 70 FG: 6 Mengde vørter: 3637,5l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 9,02% Beregnet IBU: 40,63 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11 kg Best Pilsen Malt Etter 7 dager: en pose sirup, Golden, kokt med 1/2 l. vørter Etter 11 dager, 1/2 pose sirup, Golden, kokt med 1/2 l. vørter [B]Humle og krydder[/B] EKG 2017 5.4% 100g FWH EKG 2017 5.1% 23g FWH Hallertau Herzbrücker 2.6% 46g whirlpool [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Startet på 40 grd 30min, innmesk i 60 min på 65 grd, 10min@78 grd [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Slurry forrige batch Informasjon om gjæring: Ca 20 grd i 24 dager [B]Kommentarer[/B] IBU as per brewersfriend.com [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. juni 2018 Flasket: 13. juli 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F