Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 70
FG: 6
Mengde vørter: 3637,5l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 9,02%
Beregnet IBU: 40,63
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11 kg Best Pilsen Malt
Etter 7 dager: en pose sirup, Golden, kokt med 1/2 l. vørter
Etter 11 dager, 1/2 pose sirup, Golden, kokt med 1/2 l. vørter

[B]Humle og krydder[/B]
EKG 2017 5.4% 100g	FWH
EKG 2017 5.1% 23g	FWH
Hallertau Herzbrücker	2.6% 46g whirlpool

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Startet på 40 grd 30min, innmesk i 60 min på 65 grd, 10min@78 grd

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Slurry forrige batch
Informasjon om gjæring:
Ca 20 grd i 24 dager

[B]Kommentarer[/B]
IBU as per brewersfriend.com

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. juni 2018
Flasket: 13. juli 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F