Brygger: Tarjei Skeie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9C Foreign extra stout
OG: 1,073
FG: 1,017
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 62,0
Beregnet farge: 108 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg MO palemalt
0,8 kg amber malt
0,8 kg brown malt
0,5 kg melanoidin malt
0,4 kg Crystal 150
0,4 kg Chocolate Malt
0,4 kg Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
45 g magnum 90 min
33 g Fuggles 15 min
33 g fuggles 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Eitt steg, 66 grader i ein time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
På ambient 18 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2015
Flasket: 20. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F