Brygger: Tarjei Skeie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9C Foreign extra stout OG: 1,073 FG: 1,017 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 62,0 Beregnet farge: 108 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg MO palemalt 0,8 kg amber malt 0,8 kg brown malt 0,5 kg melanoidin malt 0,4 kg Crystal 150 0,4 kg Chocolate Malt 0,4 kg Black Malt [B]Humle og krydder[/B] 45 g magnum 90 min 33 g Fuggles 15 min 33 g fuggles 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Eitt steg, 66 grader i ein time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: På ambient 18 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2015 Flasket: 20. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F