Brygger: Stian H. Bøe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1094 FG: 1018 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 195 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Crystal malt 120 Chocolate malt black malt roasted barley flaked wheat flaked rye Havregryn [B]Humle og krydder[/B] Centennial og Columbus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] einstegsmesk på 66 grader. utmesk på 75 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: ca 850 millioner Informasjon om gjæring: 18 grader i 4 dager. 20 grader i 12 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. mars 2014 Flasket: 26. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N