Brygger: Stian H. Bøe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1094
FG: 1018
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 75,0
Beregnet farge: 195 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Crystal malt 120
Chocolate malt
black malt
roasted barley
flaked wheat
flaked rye
Havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial og Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
einstegsmesk på 66 grader.
utmesk på 75

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: ca 850 millioner
Informasjon om gjæring:
18 grader i 4 dager.
20 grader i 12 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. mars 2014
Flasket: 26. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N