Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1076 FG: 1016 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 29,3 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt, 10 kg Munich type 2, 3 kg krystall 120. 0,8 kg Spesial B, 0,5 kg [B]Humle og krydder[/B] Target, pellet, 50 g, alfa: 10,73%, kok 60 min hallertau mittelfruh, pellet, 88 g, alfa: 4,6%, kok 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 minutter ved 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1214 Begian Abbey Gjærmengde: 700 milliarder Informasjon om gjæring: 13 dager ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] 5,75 gram sukker per liter til karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mars 2014 Flasket: 3. april 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N