Brygger: Jonas Hovde Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1076
FG: 1016
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 29,3
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt, 10 kg
Munich type 2, 3 kg
krystall 120. 0,8 kg
Spesial B, 0,5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Target, pellet, 50 g, alfa: 10,73%, kok 60 min
hallertau mittelfruh, pellet, 88 g, alfa: 4,6%, kok 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 minutter ved 66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1214 Begian Abbey
Gjærmengde: 700 milliarder 
Informasjon om gjæring:
13 dager ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
5,75 gram sukker per liter til karbonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mars 2014
Flasket: 3. april 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N