Brygger: Magnus Line
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1054
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvete maltekstrakt
Pilsner maltekstrakt
Villbringebær

[B]Humle og krydder[/B]
Strisselsspalt

[B]Andre ingredienser[/B]
Maltodextrin

[B]Meskeinformasjon[/B]
-

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP655
Gjærmengde: et rør
Informasjon om gjæring:
Primærgjæret med et rør wlp655 og dregs fra noen komersielle belgiske surøl. Stått på primær i 10 måneder. Overført på bær og stått 5 måneder til.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2015
Flasket: 9. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N