Brygger: Magnus Line Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1054 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvete maltekstrakt Pilsner maltekstrakt Villbringebær [B]Humle og krydder[/B] Strisselsspalt [B]Andre ingredienser[/B] Maltodextrin [B]Meskeinformasjon[/B] - [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP655 Gjærmengde: et rør Informasjon om gjæring: Primærgjæret med et rør wlp655 og dregs fra noen komersielle belgiske surøl. Stått på primær i 10 måneder. Overført på bær og stått 5 måneder til. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2015 Flasket: 9. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N