Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,066 FG: 1,014 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 98,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 400 g Crystal Malt 120 EBC 200 g Hvete Malt 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 30 g Amarillo pellets 8% AA (60 min) 25 g Citra pellets 10,55% AA (60 min) 30 g Amarillo pellets 8% AA (15 min) 20 g Citra pellets 10,55% AA (15 min) 20 g Cascade blomst 6,61% AA (15 min) 20 g Amarillo pellets 8% AA (10 min) 40 g Citra pellets 10,55% AA (10 min) 20 g Amarillo pellets 8% AA (tørrhumle 7 dager) 15 g Citra pellets 10,55% AA (tørrhumle 7 dager) 20 g Cascade blomst 6,61% AA (tørrhumle 7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 67 grader så 20 min på 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2014 Flasket: 2. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N