Brygger: Marius Flagstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,066
FG: 1,014
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 98,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 120 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Amarillo pellets 8% AA (60 min)
25 g Citra pellets 10,55% AA (60 min)
30 g Amarillo pellets 8% AA (15 min)
20 g Citra pellets 10,55% AA (15 min)
20 g Cascade blomst 6,61% AA (15 min)
20 g Amarillo pellets 8% AA (10 min)
40 g Citra pellets 10,55% AA (10 min)
20 g Amarillo pellets 8% AA (tørrhumle 7 dager)
15 g Citra pellets 10,55% AA (tørrhumle 7 dager)
20 g Cascade blomst 6,61% AA (tørrhumle 7 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 67 grader så 20 min på 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2014
Flasket: 2. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N