Brygger: Per Christian Nødtvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1,071
FG: 1,020
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg palemalt
1 kg ambermalt
0.5 kg carared
0.25 kg brown malt
0.25 kg krystall 120L
0.5 kg demerarasukker

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 25 gram Target (11%)
30 min - 20 gram EKG (6.4%)
30 min - 30 gram EKG (6.4%)

[B]Andre ingredienser[/B]
0.5 whirfloc tablet
0.5 teskje gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket inn med 26 liter på 67 grader.
60 minutter på 67 grader.
Utmesk på 76 grader.
Skylte med 6 liter vann på 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London Ale III
Gjærmengde: Yeastcalc Starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret i to uker på 19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2014
Flasket: 26. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N