Brygger: Per Christian Nødtvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1,071 FG: 1,020 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg palemalt 1 kg ambermalt 0.5 kg carared 0.25 kg brown malt 0.25 kg krystall 120L 0.5 kg demerarasukker [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 25 gram Target (11%) 30 min - 20 gram EKG (6.4%) 30 min - 30 gram EKG (6.4%) [B]Andre ingredienser[/B] 0.5 whirfloc tablet 0.5 teskje gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket inn med 26 liter på 67 grader. 60 minutter på 67 grader. Utmesk på 76 grader. Skylte med 6 liter vann på 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London Ale III Gjærmengde: Yeastcalc Starter Informasjon om gjæring: Gjæret i to uker på 19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2014 Flasket: 26. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N