Brygger: Ole Petter Talgø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1094 FG: 1022 Mengde vørter: 30,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 69 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Maris Otter Pale Malt 0,5 kg Crystal Malt 40L 0,25 kg Crystal Malt 80L 0,20 kg Roasted Barley 0,15 kg Black Malt 0,15 kg Chocolate Malt 0,10 kg Special B 1,8 kg Pale Liquid Extract [B]Humle og krydder[/B] 40 g Challenger 60 min 25 g Northern Brewser 60 min 25 g EKG 45 min 25 g EKG 30 min 25 g EKG 15 min 25 g EKG 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Brew in a Bag-metoden 75 min på 66 grader Så varmet opp til 75 grader før malten fjernes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæring på 19-20 grader i 20 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juli 2013 Flasket: 20. august 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N