Brygger: Bjarke Vang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1050 FG: 1008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat Malt 3 EBC 2250 g Pilsner Malt 3 EBC 2250 g Munich Malt 15 EBC 75 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14% 7 g 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1: 3 kg av 4,5 kg av maltet ble først mesket på 60 grader i 30 min. 2: Dette ble så helt over i en annen tank og blandet med resten (1,5 kg) av malten og en del kaldt vann til en temperatur på ca. 37 grader. 30 min. 3. Resten av vannet ble helt i til temperaturen nådde 65-66. 30 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: 21 dager på 21 grader. [B]Kommentarer[/B] Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. februar 2013 Flasket: 25. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N