Brygger: Bjarke Vang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1050
FG: 1008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt	 	3	EBC	 	2250	g
Pilsner Malt 	 	3	EBC	 	2250	g
Munich Malt 	 	15	EBC	 	75	g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	14%	 	7	g	 	60	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1: 3 kg av 4,5 kg av maltet ble først mesket på 60 grader i 30 min.
2: Dette ble så helt over i en annen tank og blandet  med resten (1,5 kg) av malten og en del kaldt vann til en temperatur på ca. 37 grader. 30 min.
3. Resten av vannet ble helt i til temperaturen nådde 65-66. 30 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:
21 dager på 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. februar 2013
Flasket: 25. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N