Brygger: Stian Gustavsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,047 FG: 1,005 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 8,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,25 kg weyermann pils 0,6 kg lys Munich 0,05 kg melanoiden [B]Humle og krydder[/B] Kun mittelfruh : 40g FWH 15g@15 min 15g@2 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc og gjærnæring. Vannjustering : 3,2 gram gips i mesk og 0,5 gram i skyllevann. [B]Meskeinformasjon[/B] 55c i 15 min 66c i 45 min 77c i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 4 pakker fersk gjær Informasjon om gjæring: 4 min ren O2 ved pitch @ 9,7 grader, så inn i gjæringskammer hvor jeg tok den med til 8,3 grader og holdt den der i fem dager før jeg rampet den opp ca 1,5 grader per dag til 16 grader hvor den holdt seg til flaskedag i kjøleskap med stc 1000 og varmebelte rundt bøtta. Ingen CC. 6g sukker per liter ved flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N