Brygger: Knut-Olav Hoven Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Honning OG: 1,054 FG: 1,013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,5l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4536g Pale malt 3-4 EBC 454g Caramel malt 40 EBC 454g Munic malt 20 EBC 168g Roast Barley 984 EBC 113g Chocolate Malt 689 EBC 450g Lynghonning (tilsatt ved kok) [B]Humle og krydder[/B] 450g Lynghonning 60min 12g Columbus / Tomahawk / Zeus 16,4% 45min 14g Columbus / Tomahawk / Zeus 16,4% 30min 14g Hallertau Mittelfrüh 4,5% 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65ºC i 30 min 68ºC i 30 min 78ºC i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Danstar Nottingham Gjærmengde: 3 dl Informasjon om gjæring: Vasket slurry. 1 uke på ca 17-19ºC og så 2 uker på 20-24ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2015 Flasket: 19. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N