Brygger: Kristian Rudjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1097
FG: 1028
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,3%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
munich lys
munich mørk
carafa 1
carafa 3 
darkcrystal
roasted barley
torrified wheat
lys DME
sukker

[B]Humle og krydder[/B]
magnum 60 min
ekg 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
caco3
natron
66gr 45 min
78 gr 10 min
10 liter skyll

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us 05
Gjærmengde: 33 gr
Informasjon om gjæring:
18 grader i 4 dgr
22 i 10 dgr

[B]Kommentarer[/B]
serveres på 12 grader

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2017
Flasket: 24. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N