Brygger: Kristian Rudjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1097 FG: 1028 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,3% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] munich lys munich mørk carafa 1 carafa 3 darkcrystal roasted barley torrified wheat lys DME sukker [B]Humle og krydder[/B] magnum 60 min ekg 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] caco3 natron 66gr 45 min 78 gr 10 min 10 liter skyll [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us 05 Gjærmengde: 33 gr Informasjon om gjæring: 18 grader i 4 dgr 22 i 10 dgr [B]Kommentarer[/B] serveres på 12 grader [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2017 Flasket: 24. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N