Brygger: Jonas Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/Steam beer OG: 1048 FG: 1011 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500 gram Bestmalz pale ale 900 gram Bestmalz pale munich 250 gram Weyermann biscuit 250 gram Fawcett pale crystal 85 gram Fawcett pale chocolate [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Northern brewer 10,5 % 60 minutter 20 gram Northern brewer 10,5 % 10 minutter 15 gram Cascade 6,5 % 10 minutter 15 gram Amarillo 12 % 10 minutter 20 gram Northern brewer 10,5 % 1 minutt 15 gram Cascade 6,5 % 1 minutt 15 gram Amarillo 12 % 1 minutt [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje Irish moss 10 minutter [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i en time ved ca. 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White labs wlp810 Gjærmengde: 2 pakker i 1.2 liter starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring ved 15 og opp til 17 grader over en uke. Deretter 2 uker ved 18 grader. Flasker karbonert ved 18 grader. [B]Kommentarer[/B] Delvis stuck mash ved skylling. Mye trub. Kan ha gitt noe preg på ferdig produkt. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2013 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N