Brygger: Øyvind Aardal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1,036 FG: 1,010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 3,5% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 3.5kg Cara Crystal 120 EBC 250g Amber 120 EBC 110g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings 6.4% 30g i 60 min East Kent Goldings 6.4% 22g i 30 min East Kent Goldings 6.4% 10g i 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 002 english ale Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 19 grader i drøye to uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. september 2013 Flasket: 30. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N