Brygger: Øyvind Aardal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1,036
FG: 1,010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 3,5%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 3.5kg
Cara Crystal 120 EBC 250g
Amber 120 EBC 110g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings 6.4% 30g i 60 min
East Kent Goldings 6.4% 22g i 30 min
East Kent Goldings 6.4% 10g i 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 002 english ale
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
19 grader i drøye to uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. september 2013
Flasket: 30. september 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N