Brygger: Marius Midtsand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Cayanne pepper 
OG: 1080
FG: 1024
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 81,0
Beregnet farge: 117 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,5 kg Pale Ale 
0,5 kg Crystal 
0,5 kg black malt 
0,5 kg chocolate malt 
0,2 kg flaket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Cayanne pepper 
80 g Warrior 
60 g Styrian Golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 120 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London Ale III
Gjærmengde: 1 pakke 
Informasjon om gjæring:
18-20 grader 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. juni 2016
Flasket: 25. juni 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N