Brygger: Marius Midtsand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Cayanne pepper OG: 1080 FG: 1024 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 81,0 Beregnet farge: 117 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,5 kg Pale Ale 0,5 kg Crystal 0,5 kg black malt 0,5 kg chocolate malt 0,2 kg flaket hvete [B]Humle og krydder[/B] 10 g Cayanne pepper 80 g Warrior 60 g Styrian Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 120 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London Ale III Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 18-20 grader 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. juni 2016 Flasket: 25. juni 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N