Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,058
FG: 1,009
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pale Ale Malt (5,9 EBC) 79,3 % 
Best Munich Malt Lys (15,0 EBC) 6,9 % 
Biscuit Malt (45,3 EBC) 6,9 % 
Crystal Malt (120,0 EBC) 3,4 % 
Oats, Flaked (2,0 EBC) 3,4 %

[B]Humle og krydder[/B]
2 g/l Amarillo, pellets @ 20 minutter
1 g/l Citra, pellets @ 10 minutter
0.7 g/l Amarillo, pellets @ 10 minutter
1.7 g/l Amarillo, pellets @ 2 minutter
1 g/l Citra, pellets @ 2 minutter
2 g/l Grapefrukt-zest @ 1 minutt
2 g/l El Dorado, pellets @ tørrhumling, 5 dager
1 g/l Citra, pellets @ tørrhumling, 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes ved 67 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæres ved 16 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2017
Flasket: 1. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F