Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,058 FG: 1,009 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale Ale Malt (5,9 EBC) 79,3 % Best Munich Malt Lys (15,0 EBC) 6,9 % Biscuit Malt (45,3 EBC) 6,9 % Crystal Malt (120,0 EBC) 3,4 % Oats, Flaked (2,0 EBC) 3,4 % [B]Humle og krydder[/B] 2 g/l Amarillo, pellets @ 20 minutter 1 g/l Citra, pellets @ 10 minutter 0.7 g/l Amarillo, pellets @ 10 minutter 1.7 g/l Amarillo, pellets @ 2 minutter 1 g/l Citra, pellets @ 2 minutter 2 g/l Grapefrukt-zest @ 1 minutt 2 g/l El Dorado, pellets @ tørrhumling, 5 dager 1 g/l Citra, pellets @ tørrhumling, 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes ved 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: Gjæres ved 16 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2017 Flasket: 1. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F