Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9C Foreign extra stout
OG: 1,070
FG: 1,017
Mengde vørter: 29,5l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 95 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.9 kg Maris Otter Pale
680 g Black Patent
525 g Crystal 90L
315 g Carapils
315 g Wheat Malt
200 g Munich Light
115 g Munich Dark
52 g	Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
90min 30g Chinook
30min 30g Willamette
5min 30g Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min 66 grader
15min 74 grader
20min 77 grader vask

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 450 Milliarder
Informasjon om gjæring:
15 dager på 19.4 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2016
Flasket: 9. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F