Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9C Foreign extra stout OG: 1,070 FG: 1,017 Mengde vørter: 29,5l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 95 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.9 kg Maris Otter Pale 680 g Black Patent 525 g Crystal 90L 315 g Carapils 315 g Wheat Malt 200 g Munich Light 115 g Munich Dark 52 g Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 90min 30g Chinook 30min 30g Willamette 5min 30g Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60min 66 grader 15min 74 grader 20min 77 grader vask [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 450 Milliarder Informasjon om gjæring: 15 dager på 19.4 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2016 Flasket: 9. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F