Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,056 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 105 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,3 kg Maris Otter 0,85 kg Roasted Barley 0,66 kg Carapils 0,22 kg Havre 0,15 kg Acid [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Columbus 60 min 20 gram Fuggles 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 65 grader 10 min på 76,7 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1084,A10 Gjærmengde: ca 240 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch på 16,5 grader 2 dager på 17,5 grader 2 dager på 18,5 grader Så 20 grader frem til flasking [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2017 Flasket: 30. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N