Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,056
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 105 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,3 kg Maris Otter
0,85 kg Roasted Barley
0,66 kg Carapils
0,22 kg Havre
0,15 kg Acid

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Columbus 60 min
20 gram Fuggles 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 65 grader
10 min på 76,7 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1084,A10
Gjærmengde: ca 240 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 16,5 grader
2 dager på 17,5 grader
2 dager på 18,5 grader 
Så 20 grader frem til flasking

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2017
Flasket: 30. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N