Brygger: Matthew Arens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 245,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.1kg Flakket hvete
2.1kg Pilsner malt
400g Flakket havre
110g Munich type I malt

[B]Humle og krydder[/B]
27g Hallertau Hersbrucker 5,9% 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
14g korriander
7g bitter appelsinskal
14g søt appelsinskal
5 teposer kamille

[B]Meskeinformasjon[/B]
50C i 15 minutter
68C i 75 minutter
76C i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 1 pakke i 1,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
20C i 15 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2013
Flasket: 25. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N