Brygger: Matthew Arens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 245,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.1kg Flakket hvete 2.1kg Pilsner malt 400g Flakket havre 110g Munich type I malt [B]Humle og krydder[/B] 27g Hallertau Hersbrucker 5,9% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 14g korriander 7g bitter appelsinskal 14g søt appelsinskal 5 teposer kamille [B]Meskeinformasjon[/B] 50C i 15 minutter 68C i 75 minutter 76C i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 1 pakke i 1,5 liter starter Informasjon om gjæring: 20C i 15 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2013 Flasket: 25. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N