Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1070
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5400 g pils malt
400 g pale malt
250 g Special B
250 g caraarom
50 g svartmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Nelson Sauvin 20 g 90 minutter
Nelson Sauvin 10 g 10 minuutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafBrew T-58
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]
Oppskrifta er rekonstruert etter to sett med notater (planlegging og en annen batch) etter at bryggeloggen er mistet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F