Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1070 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5400 g pils malt 400 g pale malt 250 g Special B 250 g caraarom 50 g svartmalt [B]Humle og krydder[/B] Nelson Sauvin 20 g 90 minutter Nelson Sauvin 10 g 10 minuutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafBrew T-58 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] Oppskrifta er rekonstruert etter to sett med notater (planlegging og en annen batch) etter at bryggeloggen er mistet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F