Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1,051 FG: 1,014 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5300 g Pilsnermalt 400 g Vienna 250 g Munich Malt (Lys) 65 g Melanoidin Malt [B]Humle og krydder[/B] 17 g Saaz 2.9% pellets i 60 min 69 g Saaz 3.5% pellets i 60 min 41 g Saaz 3.5% pellets i 30 min 30 g Saaz 3.5% pellets i 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk: 50 °C i 20 min 60 °C i 40 min 70 °C i 40 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 400 mrd celler Informasjon om gjæring: Sette gjær ved 8 °C Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.033 Øk naturlig til 19 °C, hold til utgjæret & oppryddet Senk til 0°C over ca 5 dager. Hold temp til klar. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. november 2017 Flasket: 1. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F