Brygger: Geir haugland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 54 FG: 1 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 10,5l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 3,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, hvete malt, havre, pale malt. [B]Humle og krydder[/B] Gammel humle til ca 12 IBU. 50g Simcoe tørrhumling en uke før flaskene. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 54 grader 10 min 67 grader 90 min 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3763 Roselare Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjeret først med Mangrove Jack M84 en uke. 2 mnd på Roselare. [B]Kommentarer[/B] Flaske karbonert [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. mars 2017 Flasket: 18. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N