Brygger: Geir haugland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 54
FG: 1
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 10,5l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 3,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, hvete malt, havre, pale malt.

[B]Humle og krydder[/B]
Gammel humle til ca 12 IBU.
50g Simcoe tørrhumling en uke før flaskene.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
54 grader 10 min
67 grader 90 min
75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3763 Roselare
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjeret først med Mangrove Jack M84 en uke.
2 mnd på Roselare.

[B]Kommentarer[/B]
Flaske karbonert

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mars 2017
Flasket: 18. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N