Brygger: Hans Munkevik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1047 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Munich Mørk, 25 EBC [B]Humle og krydder[/B] Saaz, 3,5% FW2 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP833 Gjærmengde: husker ikke Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 10 grader i 5 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2016 Flasket: 5. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N