Brygger: Hans Munkevik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1047
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Munich Mørk, 25 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz, 3,5% FW2

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP833
Gjærmengde: husker ikke
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca 10 grader i 5 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2016
Flasket: 5. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N