Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3D Eisbock OG: 1,080 FG: 1,026 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg munich 1 4kg pale malt 1,1kg vienna malt 0,3kg melanoiden 0,2kg bjørns havregryn 0,35kg crystal 70 0.4kg spesial-B [B]Humle og krydder[/B] 60min 100g hallertou hersbucker 2014 [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tbl protafloc 15 min gjærnæring 15 min 15g kalsiumklorid i meskevann [B]Meskeinformasjon[/B] 67-64c på 1 time Skylte med 13L på 84c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp833 Gjærmengde: 900 mill celler Informasjon om gjæring: 9c i 3 uker 20c diasetylrest 36 timer Coldcrash over 4dager På 2c før fating 31/1-16 [B]Kommentarer[/B] Frøs ned et 18 liter fat. 12 timer i romtemperatur før overføring til nytt fat. Satt igjen med 5 liter is og 13liter eisbock [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. desember 2015 Flasket: 31. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N