Brygger: Anders Fostad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1069
FG: 1017
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 49,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
marris otter pale malt   11000g
crystal 135                       600g
bisquit malt                      300g
Special B                         150g
Amber malt                      200g
Lettkokt havregryn          400g

[B]Humle og krydder[/B]
citra         80g              FWH
amarillo    50g             5 min
cascade   50g             5 min
amarillo    50g             1 min
cascade   50g             1 min
citra 20g cascade 50g  Dry

[B]Andre ingredienser[/B]
irish moss              15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader celsius i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale US05
Gjærmengde: 22g
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2014
Flasket: 28. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N