Brygger: Anders Fostad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1069 FG: 1017 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] marris otter pale malt 11000g crystal 135 600g bisquit malt 300g Special B 150g Amber malt 200g Lettkokt havregryn 400g [B]Humle og krydder[/B] citra 80g FWH amarillo 50g 5 min cascade 50g 5 min amarillo 50g 1 min cascade 50g 1 min citra 20g cascade 50g Dry [B]Andre ingredienser[/B] irish moss 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader celsius i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale US05 Gjærmengde: 22g Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2014 Flasket: 28. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N