Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1,044 FG: 1,012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 9,3 Beregnet farge: 5,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,3 kg Pilsner malt 0,48 kg flaket ris [B]Humle og krydder[/B] 17 gr Tettnang @ 90 mi [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Servomyces Clearfine [B]Meskeinformasjon[/B] 66,5 grader C i 80 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2007 Gjærmengde: 2 pk/1,5 l starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader C i 15 dager 2 dager diacetylrest @ 20 grader C Cold crash 2 dager @ 4 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. november 2014 Flasket: 22. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F