Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1,044
FG: 1,012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 9,3
Beregnet farge: 5,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,3 kg Pilsner malt
0,48 kg flaket ris

[B]Humle og krydder[/B]
17 gr Tettnang @ 90 mi

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Servomyces
Clearfine

[B]Meskeinformasjon[/B]
66,5 grader C i 80 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2007
Gjærmengde: 2 pk/1,5 l starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader C i 15 dager
2 dager diacetylrest @ 20 grader C
Cold crash 2 dager @ 4 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. november 2014
Flasket: 22. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F